Repülő és Légisport Szövetség Küldöttgyűlés

A Repülő és Légisport Szövetség Küldött Közgyűlése holnapután ( 2019. 12. 08. vasárnap) 10:00 órától kezdődően kerül megtartásra.

A Klubvezetők (vagy Küldöttek) megjelenésére feltétlen számítunk, hogy a légisportok össz-szakági, sportági szakszövetségének munkájában minden hazai légisporttal foglalkozó egyesület részt vehessen. A már belépési nyilatkozatot tett egyesületek, melyek az Alapszabály értelmében mandátummal rendelkeznek, feltétlenül képviseltessék magukat a Közgyűlésen.

A képviselő a klub bejegyzett vezetője, vagy az általa megbízott küldött. Ha nem a klubvezető érkezik, akkor tőle megbízólevéllel kell rendelkezzen a Küldött. A megbízáshoz szükséges megbizólevél minta a mellékletből tölthető le.

A kipontozott részt mindenképpen ki kell tölteni (a megbízott a küldött személye, ha az nem a klubvezető). Amely klub nem tud küldöttet delegálni, az kérjük, hogy annak adjon megbízást, aki biztosan ott tud lenni. Jómagam jelen leszek, ha valamely egyesület megtisztel a bizalmával, úgy örömmel állok rendelkezésre, ezért a mellékelt megbízólevelet a megbízottnál saját adataimmal töltöttem ki, ezt, szükség esetén értelemszerűleg szintén módosítani kell.

A közgyűlés időpontja: 2019. 12. 08. - 10:00
A közgyűlés helyszíne:
Eötvös Loránd Tudományegyetem Lágymányosi Campus
Északi Épülettömb, 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A, északi bejárat, Eötvös-terem (földszint, 0.83)

CsatolmányMéret
PDF ikon rlsz_kzgymeghv.pdf659.64 KB
PDF ikon rlsz_alapszabaly.pdf416.88 KB
Microsoft Office dokumentum ikonja rlsz_belepesi.doc28.5 KB
Microsoft Office dokumentum ikonja megbizolevel.doc49 KB